Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Behind the scenes: Podložky na cvičení Hercule Studio Archy

Máme ohromnou radost, že vám konečně můžeme představit novinku v našem portfoliu: podložky na cvičení Hercule Studio Archy.

A jak tyto ikonické podložky vznikly? To jsme se zeptaly zakladatelů značky Hercule Studio.

Podložka na cvičení, která je pohodlná, stylová, má správnou tloušťku, snadno se skladuje, drží na podlaze a je dostatečně velká? To jsou technické vlastnosti, které řeklo v průzkumu více jak 100 uživatelů běžeckých pásů!

Podložku na cvičení Archy jsme si představovali jako reinterpretaci tradičních podložek na cvičení a spojili jsme vaše ergonomické a uživatelské požadavky s naší vizí: znovu okouzlit vaše sportovní aktivity!

Abychom toho dosáhli, spolupracovali jsme s naším partnerem, společností Outercraft, a společně jsme přemýšleli o tom, jak vnést do poměrně klasického výrobku - podložky na cvičení - jinou, osobitou, originální a lehce poetickou hodnotu.

Kromě technických vlastností jsme zvolili tři estetická kritéria: mít rozpoznatelný, designový a smyslový produkt a emocionální kritérium, že tato sportovní podložka by měla být víc než jen podložka. Chtěli jsme, aby vyvolávala emoce - zvědavost, radost, nadšení, štěstí - a abychom se jí chtěli dotknout, vyzkoušet ji, vlastnit ji a trénovat s ní.

Po několika měsících navrhování, prototypování a testování se zrodila podložka na cvičení Archy. Podložka ve tvaru oblouku, která má podtrhnout sluneční a středomořskou energii Studia Hercule a prosadit se jako sochařský a osobitý dekorativní prvek, se zakřiveným reliéfem, který probouzí smysly a zlepšuje pohodlí při určitých polohách, a vyrobená ve Francii, aby co nejlépe zprostředkovala umění pohybu a francouzské know-how!

Poté jsme přišli se čtyřmi různými barvami, z nichž každá má zvláštní význam, aby vyjadřovala naše inspirace, naše vzpomínky a náš svět.

Barva Terracotta ilustruje červené tóny Estérel, které evokují kouzlo Francouzské riviéry, jež se nachází v červených skalách v Théoule-sur-Mer a na ikonickém paláci Palais Bulles od Pierra Cardina.

Barva Pistachio evokuje odstíny zelené, které jsou příznačné pro vegetaci Azurového pobřeží; olivovníky, fíkovníky, deštníkové borovice, palmy a kaktusy se prolínají a dávají život ohnivé flóře, kterou dokonale ilustruje Jardin Exotique d'Èze.

Studio Hercule a jeho partner Abmo navrhli 2 potisky, Axel a Bari, inspirované symbolem značky „H“. Zrodily se z touhy vnést do podložek na cvičení Archy přívětivou, dynamickou kulatost a představit si je jako grafická umělecká díla.

Nakonec si vedle tohoto inovativního, autentického a exkluzivního výrobku přirozeně našla své místo i digitální certifikace. Zvýšit hodnotu celého tvůrčího procesu a pečlivě uchovat hodnotu každé podložky na cvičení Hercule Studio.